ontmoet
Aldo Houtkamp

Mijn percepzie op het leven is holistisch, met een energie die aanstuurt op eenheid, balans en harmonie.

De rust weer binnenin vinden, loslaten van oude gewoonten en het doorzien van illusies is mijn specialiteit. Voor mij is er niets mooiers dan een medemens helpen zichzelf weer te zien.

"treat people as if they were what they ought to be and you help them become what they are capable of being" 
Goethe

Ik ben mij van kindsaf aan bewust dat ik hier op Aarde ben om mijn medemens te ondersteunen. Met als doel een bijdrage te leveren om de mensheid terug te brengen naar een natuurlijke staat van leven. Ook bij mij moest dit eerst wel duidelijk worden en waarom dit niet het geval was. Immers kan je pas echt meepraten over iets als je het zelf ooit eens hebt ervaren.

Dus heb ik mijzelf de afgelopen 15 jaar in zoveel mogelijk posities geplaatst om dit te mogen ervaren. Zo belandde ik aan het eind van die reis in een depressie die een aantal jaar heeft geduurd. Tijdens deze periode heb ik ook last gehad van de ziekte van pfeiffer, wat uiteindelijk resulteerde in een burn-out. Ik had mijn bodem bereikt en het was tijd hier nu uit te komen.

Gelukkig ben ik er voor een groot deel altijd bewust bij gebleven. Dit komt omdat ik mijn gehele leven al bezig ben met spiritualiteit. Hierdoor heb ik zelf ook drie coaches ontmoet, die mij altijd hebben gesteund. Mede dankzij hun hulp heb ik mezelf weer gevonden en was ik in staat uit mijn dal te komen. 

Na het volgen van mijn laatst genoten opleiding (conflictbemiddeling & mediation) realiseerde ik mij dat ik meer de diepte in wil, beginnend met het individu. Nu is het tijd voor mij om anderen te helpen zichzelf weer te zien!