meer helderheid in je leven

Wat je ook doet in dit leven, alles valt of staat met de aandacht waarmee je het doet. Zonder toewijding en liefde voor het proces kom je stil te staan. Tijdens mijn coachingsgesprekken zal duidelijk moeten worden waar jij tegenaan loopt en in welke misleidende overtuigingen je blijft hangen.

Het leven zit vol pieken en dalen waar iedereen mee te maken krijgt. Kijk maar naar de natuur. Wat moet een boom allemaal niet verduren, voordat hij eindelijk tientallen meters boven de aarde reikt. Zo moeten wij als mens ook het een en ander doorstaan om tot volledige groei te komen.

Groeien gaat over het algemeen gepaard met stress en tegenslagen voor zowel boom als mens. Echter ontstaan er pas complicaties in het leven zodra er een mening wordt gevormd over dat wat wordt waargenomen. Jezelf verliezen in een mening leidt ertoe dat deze doorslaat in een standpunt en die leidt tot weerstand. Vanuit deze weerstand volgt altijd een tweestrijd, ik tegen de ander, ik vind dit mooi en hij niet, ik vind dit goed en hij niet etc. In een tijd waar velen van ons zich niet volledig bewust zijn van wat wordt waargenomen en de meningen die eruit volgen is het makkelijk overspoeld te worden door een zee van gedachten.

Zou het niet fijn zijn als iemand je hierbij een handje helpt? Jou ondersteunt in het proces van bewustwording, zodat jij dichter bij jezelf komt te staan en meer van het leven kan genieten. In onze sessies gaan wij er samen achter komen waardoor jij op dit moment vast loopt en wat je eraan kunt doen om weer vrij te kunnen bewegen.

"Groeien gaat over het algemeen gepaard met stress en tegenslagen"