leven naar jouw potentieel

Hard op weg naar het vervullen van jouw potentieel of nog altijd op zoek naar wie je daadwerkelijk bent? Beide vallen onder zelfontplooiing, dichter bij jezelf komen te staan zodat jij leeft naar jouw potentieel wat zorgt voor een gelukkig leven.

Iedereen wordt geboren met een potentieel en krijgt een blauwdruk mee om hiermee aan de slag te gaan. In essentie beschikken wij over al het gereedschap dat nodig is om naar dit potentieel te leven. Het is voornamelijk een proces om je hiervan bewust te worden. Onbewust leven is het enige wat ons in de wegstaat, als iemand zich ergens echt van bewust is gedraagt hij of zij zich hier ook naar. 

Belangrijk om in te zien is dat je potentieel niet uitgevonden dient te worden. Het betreft niet het creëren van iets nieuws. Neem een cirkel: op het moment dat wij als mens ons bewust werden van de vorm konden wij het toepassen, bijvoorbeeld in een wiel. Het potentieel was er al die tijd al. 

Dit gaat ook op voor de mogelijkheden die in jou verborgen liggen. Het is een proces van jezelf blootgeven om er achter te komen. Maar de ontdekking dat jij in staat bent iets te doen, speelt zich wel binnenin jou af. Je kan je wel degelijk bewust bezighouden met dit proces en er actief mee aan de slag gaan. Ik geef jou handvatten om jezelf beter te leren kennen.

Hoe bewuster jij leeft, des te meer mogelijkheden je hebt!

"Hoe bewuster jij leeft,
des te meer mogelijkheden je hebt!"